protejarea mediului

Misiunea Nature Talks

Nature Talks face educație de mediu în România. Cum? Le explicăm copiilor teme precum poluarea atmosferică, risipa alimentară sau reciclarea cu ajutorul unor machete, experimente și jocuri. Prin cei mici, ajungem cu informațiile noastre și la părinți.

Poluare

Trafic

Deșeuri

Schimbări climatice

Risipă alimentară

Educație

Am înființat Asociația Nature Talks în septembrie 2020, cu scopul de a face educație de mediu în România. Organizăm ateliere de mediu în grădinițe, școli, la festivaluri, pentru a-i face pe copii să înțeleagă de ce este important să protejeze natura. Le dăm soluții concrete, ușor de pus în practică atât de ei, cât și de părinți.

Informație

Informarea este cheia atunci când vrem să schimbăm un comportament. Nature Talks prezintă săptămânal, pe rețelele de socializare, sfaturi și soluții care să ne ajute să avem grijă de mediu. Dacă vrei să faci ceva pentru natură, dar nu știi de unde să începi, pasul cel mai simplu este acesta: citește măcar o informație pe săptămână legată de mediu!

Implicare

Vrem să adunăm în jurul Nature Talks oameni, idei și proiecte. Orice
inițiativă pentru protejarea naturii poate fi transformată în realitate
alături de oamenii potriviți. Haideți să formăm împreună o echipă și să
lăsăm în urma noastră o amprentă verde!

Nature Talks, doi ani de la înființare

În primii doi ani de activitate (octombrie 2020 - septembrie 2022), am dezvoltat proiecte de educație de mediu, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Prin atelierele organizate în școli și prin serialele online, le-am explicat oamenilor mai multe teme legate de mediu, între care: poluarea atmosferică, reciclarea, schimbările climatice și risipa alimentară.

Am organizat
8
proiecte de educație de mediu
peste
5.000
de elevi au participat la orele de mediu
Am redactat peste
250
de articole și știri despre mediu

Cine sunt membrii fondatori Nature Talks:

Teodora Iacob, presedinte asociatia Nature Talks

Teodora Iacob
Președinte Asociația Nature Talks

• Teodora Iacob este președintele Asociației Nature Talks. Timp de 4 ani a fost reporter la Digi24.

• În această perioadă, s-a ocupat în special de reportaje legate de mediu și administrație locală. De asemenea, a realizat mai multe campanii dedicate problemelor legate de mediu, precum poluarea sau gestionarea deșeurilor.

• A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București.

Contactează-mă pe mail

Adrian CojocaruVicepreședinte Asociația Nature Talks

• Adrian Cojocaru este vicepreședintele Asociației Nature Talks. De 7 ani este jurnalist la Digi24, iar începând din martie 2020 prezintă ”Știrile dimineții”.

• În ianuarie 2021 a pornit proiectul ”Omul Potrivit”, o emisiune de dezbatere, care se difuzează zilnic, de luni până vineri la Digi FM.

• A studiat în liceu, timp de 4 ani ”Ecologie și Protecția Mediului” la Timișoara. A absolvit apoi Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității de Vest.

Contactează-mă pe mail
Adrian Cojocaru, vice-presedinte asociatia Nature Talks

Impactul poluării asupra mediului în România.

Românii pierd
11 ani
din viață din cauza poluării
peste
25.000
de români mor anual în România
Bucureștiul pierde anual
6 mld. €
din cauza poluării