Partenerii Nature Talks

Nature Talks are ca parteneri companii, asociații, grupuri care au înțeles de ce este important să ne pese de natură și care fac acțiuni concrete pentru protejarea ei. Doar împreună putem pune stop nepăsării!

Harta Reciclării este un ghid complet de prevenire a generării de deșeuri, reutilizare și reciclare pentru toate tipurile de materiale. Este prima platforma națională, participativă, la care comunitatea contribuie pentru a face cunoscute locurile de colectare separată.

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat cu implicarea membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După 10 ani de activitate, Programul reunește sub umbrela sa peste 1.660 de coruri. Aproape 60.000 decopii și tineri, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

Airly este o companie de tehnologie în domeniul monitorizării calității aerului, cu sediul central în Cracovia, Polonia. Din 2016, Airly construiește cea mai mare rețea globală de senzori pentru calitatea aerului cu scopul de a contribui la informarea și conștientizarea oamenilor privind problemele de poluare a aerului.

Royal Philips este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea vieții oamenilor și pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu.

Fii partener Nature Talks!

Ne poți scrie și pe
Ne poți scrie și pe
Ne poți găsi și la