Partenerii Nature Talks

Nature Talks are ca parteneri companii, asociații, grupuri care au înțeles de ce este important să ne pese de natură și care fac acțiuni concrete pentru protejarea ei. Doar împreună putem pune stop nepăsării!

Fundația OTP Bank România este o organizație înființată de OTP Bank România în 2014, denumită inițial Fundația Dreptul la Educație. Pe parcursul celor 7 ani de activitate a avut misiunea de a deveni un centru de referință care a contribuit la construirea unui comportament financiar responsabil în România.Fundația susține învățarea pe tot parcursul vieții prin intermediul trainerilor din cadrul echipei, prin design curricular și prin produse educaționale elaborate conform nevoilor fiecărui partener. Până în prezent, principalele direcții au fost educația financiară pentru tineri și adulți, cea digitală, inteligența emoțională și, cel mai recent proiect, orientarea vocațională pentru tinerii din Generația Z.Linia de proiecte ESG este una strategică pentru OTP Group, iar Fundația susține această cauză, alături de OTP Bank și partenerul său de la Nature Talks, cu care a pus bazele unui parteneriat pe termen lung.

Află mai multe despre proiect

Olympus face parte din grupul Hellenic Dairies și are peste zece ani de prezență la raft pe piața românească. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011 și este una dintre cele mai mari și tehnologizate fabrici din Sud-Estul Europei. De-a lungul timpului, Olympus a investit în diverse proiecte de sustenabilitate precum stația de biogaz care permite reducerea considerabilă a emisiilor de dioxid de carbon. La finalul anului 2021 Olympus a lansat un nou ambalaj al laptelui cu 35% plastic reciclat, care este 100% reciclabil. Acesta este, însă, doar un prim pas. Păstrarea unui mediu înconjurător curat este datoria fiecărei persoane care își dorește un viitor sănătos, fără plastic. De aceea motto-ul Olympus este bazat pe încrederea că fiecare persoană va recicla la rândul său!

Află mai multe despre proiect

Harta Reciclării este un ghid complet de prevenire a generării de deșeuri, reutilizare și reciclare pentru toate tipurile de materiale. Este prima platforma națională, participativă, la care comunitatea contribuie pentru a face cunoscute locurile de colectare separată.

Află mai multe despre proiect

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat cu implicarea membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După 10 ani de activitate, Programul reunește sub umbrela sa peste 1.660 de coruri. Aproape 60.000 decopii și tineri, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

Află mai multe despre proiect

Airly este o companie de tehnologie în domeniul monitorizării calității aerului, cu sediul central în Cracovia, Polonia. Din 2016, Airly construiește cea mai mare rețea globală de senzori pentru calitatea aerului cu scopul de a contribui la informarea și conștientizarea oamenilor privind problemele de poluare a aerului.

Află mai multe despre proiect

Royal Philips este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea vieții oamenilor și pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu.

Află mai multe despre proiect

Fii partener Nature Talks!

Ne poți scrie și pe
Ne poți scrie și pe
Ne poți găsi și la