November 7, 2020

Delta dintre blocuri, uitată de autorități, se luptă cu seceta, incendiile și gunoaiele

Delta dintre blocuri, uitată de autorități, se luptă cu seceta, incendiile și gunoaiele

Parcul Natural Delta Văcărești nu are în acest moment un regulament și un sistem de management. Asta înseamnă că nu are pază, programe de conservare și că oricine poate face orice în parc. Așa se face că în acest an, Delta s-a confruntat cu un incendiu sever. În fiecare zi, parcul este găsit plin de gunoaie, PET-uri și ambalaje aruncate pe jos. Care este cel mai mare pericol care ar putea urma aflați în interviul realizat cu Dan Bărbulescu, directorul Asociației Parcul Natural Văcărești.

Parcul Natural Vacaresti este prima arie protejată urbană a țării, cel mai mare spațiu verde al Capitalei. Situat la numai 5 kilometri de centrul Bucureștiului, acoperă o suprafață de 183 de hectare. În Văcărești s-a format în ultimii 22 ani un ecosistem acvatic cu întinderi de mlaştini, ochiuri de apă, stufăriș, crânguri de sălcii, cuiburi din plopi, perdelele de trestie și stuf ce mărginesc lacul, toate acestea constituid habitatul în special al păsărilor de baltă care au ajuns să cuibărească și să se înmulțească aici, dar și al multor specii de reptile, insecte și amfibieni și chiar mamifere.

sursa: Parcul Natural Văcărești

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Bold text

Static and dynamic content editing

This is an H3

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Test hyperlink textrow

BOLD TEXT

Caption/ credits

Impactul poluării asupra mediului în România.

Românii pierd
11 ani
din viață din cauza poluării
peste
25.000
de români mor anual în România
Bucureștiul pierde anual
6 mld. €
din cauza poluării