November 5, 2020

EXCLUSIV. Primul interviu cu noul ministru al Mediului, Mircea Fechet (partea I)

EXCLUSIV. Primul interviu cu noul ministru al Mediului, Mircea Fechet (partea I)

UPDATE: Noul ministru al Mediului, Mircea Fechet a anunțat după interviul acordat Nature Talks, în cadrul conferinței de presă de la preluarea mandatului, că românii vor putea cumpăra prin programul Rabla Electrocasnice, pe lângă cele 7 categorii deja anunțate, încă două:  tablete și laptopuri.

Echipa Nature Talks a stat de vorbă cu Mircea Fechet, noul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor despre prioritățile pe care România le are în acest moment. Am aflat cum suntem priviți de către oficialii europeni și ce înseamnă avertismentele pe care ni le-au transmis. Am discutat despre programul Rabla Electrocasnice, care a fost amânat din cauză că digitalizarea completă a programului nu a fost gata la timp. Va începe însă în acest an. În cadrul primei părți a interviului am discutat și despre ce se întâmplă la Garda de Mediu București și cum este monitorizată poluarea. Pe scurt din interviu:

  • Avertismentele primite de la Comisia Europeană pe problema poluării și pe cea a deșeurilor. Mircea Fechet: ”România este văzută ca o țară care încă are multe restanțe la capitolul mediu.”
  • De ce comisarii Gărzii de Mediu București află de episoadele de poluare de pe Facebook? Mircea Fechet: ”Sunt 10 oameni de toți într-o zi care lucrează la Garda de Mediu București, iar echipa de permanență e alcătuită din 2 persoane”
  • De ce a întârziat lansarea Programului Rabla Electrocasnice și când va începe? Mircea Fechet: ”Aplicația este gata. Motivul care a întârziat lansarea este digitalizarea compeltă a programului.”

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Bold text

Static and dynamic content editing

This is an H3

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Test hyperlink textrow

BOLD TEXT

Caption/ credits

Impactul poluării asupra mediului în România.

Românii pierd
11 ani
din viață din cauza poluării
peste
25.000
de români mor anual în România
Bucureștiul pierde anual
6 mld. €
din cauza poluării