July 4, 2021

Școala mobilă de mediu a ajuns în Sectorul 6 din Capitală

Școala mobilă de mediu a ajuns în Sectorul 6 din Capitală

În perioada 31 mai - 4 iunie, Școala mobilă de mediu a ajuns în Sectorul 6 din București, la Școala Gimnazială ”Regina Maria”. 300 de elevi au învățat lucruri noi despre poluare, încălzire globală, topirea ghețarilor, risipă alimentară sau reciclare.

Ne-am bucurat să găsim din nou elevi preocupați de mediu, care găsesc tot felul de soluții creative pentru a refolosi anumite obiecte. De exemplu, o elevă de clasa a III-a a făcut o vază pentru doamna învățătoare dintr-o sticlă de plastic și paginile unor reviste de care nu mai avea nevoie.

Vaza este făcută din hârtie din paginile revistelor pe care în loc să le aruncăm le-am refolosit. La fel este și sticla, am terminat apa și nu mai aveam ce să facem cu sticla de plastic. Am tăiat-o, iar din paginile revistelor am făcut un sul pe care l-am lipit în jurul sticlei. — elevă, clasa a III-a

Și de această dată le-am propus elevilor să își aleagă o temă dintre cele discutate și să o prezinte pe scurt în fața clasei. Au fost încântați și s-au descurcat tare bine în postura de profesori.

Proiectul „Școala mobilă de mediu" este finanțat prin programul StartONG, un program lansat de Kaufland România și implementat de AsociațiaAct for Tomorrow.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Bold text

Static and dynamic content editing

This is an H3

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Test hyperlink textrow

BOLD TEXT

Caption/ credits

Impactul poluării asupra mediului în România.

Românii pierd
11 ani
din viață din cauza poluării
peste
25.000
de români mor anual în România
Bucureștiul pierde anual
6 mld. €
din cauza poluării